Romtherm si Construct Expo, 10-13 aprilie 2014, la Romexpo

De A.Frangu 10 Aprilie 2014, 11:05 Economie
In perioada 10-13 aprilie 2014 ROMEXPO gaduieste cinci manifestari expozitionale printre ele: ROMTHERM dedicata echipamentelor de incalzire, racire si conditionare a aerului si CONSTRUCT EXPO în domeniul constructiilor.
La ROMTHERM, ajuns la editia a XIX-a, sunt expuse echipamente de incalzire, racire si conditionare a aerului, dar si instalatii sanitare. Expozanti sunt firme din România dar si din strainate.
Manifestarea expozitionala are ca locatie pavilioanele C4 si C5 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO si isi asteapta vizitatorii cu reduceri, oferte speciale si produse in premiera in Romania.

In cadrul Pavilionului A, dar si pe platformele exterioare ale Centrului Expozitional ROMEXPO, este organizat Targul international de tehnologii, echipamente,
utilaje si materiale pentru de constructii. CONSTRUCT EXPO reuneste expozanti din Bulgaria, Egipt, Grecia, Italia, Letonia, Malaezia, Marea Britanie, Olanda, Polonia si Romania. Vor fi expuse produse si sisteme pentru constructii, amenajari exterioare edilitare, utilaje industriale si echipare de santier, proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie. Evenimentul va gazdui, de asemenea,  seminarii si workshop-uri in cadrul carora sunt dezbatute teme de interes major.e pietele internationale.

In aceeasi perioada la ROMEXPO mai sunt organizate AMBIENT EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN si ANTIQUE MARKET.

Programul de vizitare este urmatorul:
10 – 12 aprilie: intre 10.00-18.00
13 aprilie: intre 10.00-16.00

 

Autor A.Frangu 10 Aprilie 2014, 11:05 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii